Cerrar / Close [X]
Comisión: Cuando las nubes eran las olas

La artista está desarrollando el proyecto Cuando las nubes eran las olas desde 2019, como una escultura psicoacústica dentro de la Aula Magna de la Universidad Central de Veracruz, como un análisis entrelazado con las propiedades arquitectónicas y materiales del lugar con la historia social.

Commission: When the clouds were waves

The artist is developing the early stages of her artwork When the clouds were waves (ongoing since 2019). Navas’ research focuses attention on the production history of the Aula Magna and its Acoustic Ceiling, interweaving analysis of its material and architectural properties with its social and sonic history in an exploration of the psychoacoustic potential of sculpture.

No items found.
Presione aquí para acceder al Link externo / Press here to access external link
Español
English
PDF